top of page

29 Februari: natuuronderhoud in Ouddorp met de werkgroep terreinbeheer.

Bijgewerkt op: 17 mei


Wil je eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de natuurwerkdag van de Natuur en Landschap Vereniging Goeree-Overflakkee (NLGO). Op zaterdag 29 februari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan Natuur elementen. Deze activi­teiten worden georga­niseerd door de werk­groep terrein­be­heer van de vereni­ging.


De activiteiten zijn deze keer in Ouddorp. De werkzaamheden op zijn op en aan een “hoagte” in de Westduinen aan de Klarebeekweg, eigendom van het Zuid Hollands Landschap. De bedoeling is om de bramen en de opslag op deze “hoagte” weg te halen een weer een doorgang naar de Westduinen te maken. Op deze actiedag van de Vereniging kunnen we weer veel hulp ge­bruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuur elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan ons daar zaterdag bij helpen. Gereedschap is voldoende aanwezig. We starten om 8.30 uur en proberen rond 13.00 uur weer te stoppen.

Route: vanaf de N57 afslaan richting Ouddorp, 1e weg (Oosterweg) linksaf Bredeweg, in bocht linksaf smalle einde op, weg vervolgen over Hazersweg, rechtsaf Oudelandse weg, na ongeveer 1 km rechtsaf de Klarebeekweg en al gauw rechtsaf het Doornweg inslaan. Parkeren op het grasland.De vereniging heeft ook een maandaggroep die ééns in de viertiendagen actief is. Zaterdag kan daar ook informatie over worden ingewonnen.

Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel 06-51010013 en op www.nlgo.nl


Commentaires


bottom of page