terr.JPG

Terreinbeheer

NLGO kent twee werkgroepen die zich bezighouden met terreinonderhoud. Niets heerlijker dan met een groep enthousiastelingen het o zo noodzakelijk onderhoud aan knotwilgen, waterpartijen, paden en dijken op te pakken. Goed voor body en geest, dat zal duidelijk zijn.

 

-Terreinwerkgroep NLGO

Het is een vrij vaste groep mensen die actief deel nemen, van 10 tot soms meer dan 20 personen. Er verschijnt altijd een oproep in de streekbladen, facebook, internet oproep voor leden die hun e-mail hebben opgegeven en er is een algemene vermelding op de site van NLGO. Iedereen is dus welkom, de actie dagen zijn altijd de laatste zaterdag van de maand vanaf september tot maart.
De werkzaamheden zijn allen op Goeree/Overflakkee, we starten om 8.30uur en gaan door tot 13.00uur.
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit achterstallig onderhoud van natuurelementen van SBB, NM, ZHL, bijvoorbeeld aan knotwilgen, elzensingels, zandwallen.
Gereedschap is voldoende aanwezig. Zelf wel voor goede kleding en schoeisel zorgen. Eveneens een versnapering, zoals drinken, koffie, brood of koek.

Laatste nieuws:

-Groene motor werkgroep 'de Vliegende Brigade'

Contact personen; Cees Appel en Krijn Tanis

Dit is een werkgroep die in samenwerking met de provincie via het vrijwilligers-ondersteuningsnetwerk de Groene Motor tot stand is gekomen. Doormiddel van subsidie van de provincie kon het benodigde materiaal worden aangekocht.
Er is een samenwerkings verband met het ZHL. Deze groep werkt ook altijd samen met de werkgroep van NLGO op zaterdagen.

Deze groep van ongeveer 10 personen bestaat voornamelijk uit enthousiaste gepensioneerden. We werken om de 14 dagen op een maandag van 8.30uur tot 14.00uur.

Meedoen? Graag!

Een telefoontje naar Coördinator; Kees van/het Zelfde. Tel 0622927409 of  Cees Appel Tel 0651010013 en u kunt aan de slag!