INFOKAR

We gaan op 28 juli staan bij de strandovergang bij de Vuurtoren, op 11 augustus bij de strandovergang bij de Vrijheid en op 13 augustus bij de strandovergang van de Middelduin samen met NM.

Tijdstip van 11.00 uur tot 15.00 uur


Geef je op als je mee wil doen of kom kijken, geeft niet als je nog niet alles weet of maar een uurtje kan.

Opgeven kan via janbaks@gmail.com


STRANDOPRUIMDAGEN

Deze zijn gepland voor zaterdag 11 september, 9 oktober en 13 november!

Nadere informatie volgt.4 keer bekeken

Onze infokar is in gebruik genomen, de eerste keer was op de Kwade Hoek met stralend weer en er was veel belangstelling. Een aantal van jullie is al langs geweest.

We gaan morgen, 28 juli staan bij de strandovergang bij de Vuurtoren, op 11 augustus bij de strandovergang bij de Vrijheid en op 13 augustus bij de strandovergang van de Middelduin samen met NM.

Tijdstip van 11.00 uur tot 15.00 uur


Geef je op als je mee wil doen of kom kijken, geeft niet als je nog niet alles weet of maar een uurtje kan. Geert, Krijn of Jan zijn aanwezig.


Ook willen we een WhatsApp groep maken, waar we een oproep kunnen doen om mee te doen met de infokar en om af te spreken wanneer we waar gaan staan en wie er zin heeft om mee te doen.

Opgeven kan via janbaks@gmail.com


We hebben visitekaartjes laten maken over het "Groene Strand" en de werkgroep "Strand en Zee" en die gaan we uitdelen zodat iedereen binnenkort weet wat een "Groen Strand" is.


Noteer alvast de strandopruimdagen van de werkgroep:

Zaterdag 11 september, 9 oktober en 13 november!

Nadere informatie volgt.2 keer bekeken

In de editie van 20-7-2021 maakte Eilandennieuws ruimte op de voorpagina om de infokar voor educatiedoeleinden van NLGO in het zonnetje te zetten. Kees van Rixoord berichtte uitvoerig:


2 keer bekeken