top of page

08 mei Het laatste nieuws over het jubileumprogramma

Er staan dit jaar meer dan 20 excursies en presentaties op onze agenda, die u heeft kunnen vinden bij de Sterna. De eerstvolgende excursies en activiteiten zijn :


11 mei Voettocht door het zandwallengebied. We verzamelen op de parkeerplaats van de nieuwe begraafplaats, Dirkdoensweg 35 in Ouddorp. Daarna lopen we over de Kleistee en terreinen zoals de Marend en het Witte Paard. Normaal niet vrij toegankelijk, maar nu eenmalig opengesteld. Excursie is met 26 deelnemers volgeboekt.

18 mei Broedvogelexcursie Ooltgensplaatbos Vroeg op de ochtend is de beste tijd om broedvogels te observeren, daarom starten we om 07:00. Verzamelen op de hoek Havendijk en Kaai in Ooltgensplaat. Daar is ook een goede parkeerplaats voor mensen die met de auto komen. Met slecht weer gaat het, net als de vogelzang, gewoondoor. Aanmelden via www.nlgo.nl/agenda

18 mei 1000 soorten-dag Voor het eerst willen we met zijn allen een 1000 soorten-dag organiseren. We hopen natuurlijk op een grote belangstelling, maar wellicht zullen er nog veel vragen zijn. Daarom organiseren we een avond waar we kennis met elkaar kunnen maken en waar we met elkaar de spelregels afspreken. De datum is 14 mei om 20.00uur in het koetshuis te Sommelsdijk, adres: van Gorcumstraat 22. Na die avond gaat er een mail uit met een laatste update.

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page