top of page

zo 05 nov

|

Goedereede

Herfstwandeling over de Kwade Hoek

Beleef en ervaar de Kwade Hoek onder begeleiding van een ervaren natuurgids. Hij/zij vertelt u graag wat de Kwade Hoek zo’n uniek natuurgebied maakt. En waarom het de Kwade Hoek heet. Proef de dynamiek van dit stukje van de Zuid Westelijke Delta en bekijk de bijzondere flora eens van dichtbij.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Herfstwandeling over de Kwade Hoek
Herfstwandeling over de Kwade Hoek

Tijd en locatie

05 nov 2023, 10:00 – 12:00

Goedereede, Kwade Hoek, 3252 LW Goedereede, Nederland

Over het evenement

Herfstwandeling op de Kwade Hoek

Beleef en ervaar de Kwade Hoek onder begeleiding van een ervaren natuurgids Peter Los. Hij vertelt u graag wat de Kwade Hoek zo’n uniek natuurgebied maakt. En waarom het de Kwade Hoek heet. Proef de dynamiek van dit stukje van de Zuid Westelijke Delta en bekijk de bijzondere flora eens van dichtbij. Een stukje strand ontbreekt natuurlijk niet tijdens de excursie. Ook daar is genoeg over te vertellen en te zien. Kortom een bezoek aan de Kwade Hoek mag niet ontbreken bij uw bezoek aan Goeree-Overflakkee.

Start: 19.00 uur op de parkeerplaats Kwade Hoek, navigatie Oostdijkseweg 107 te Goedereede. De excursie duurt ongeveer 2 uur.

De wandeling is voor NLGO leden gratis.  De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Deelname is alleen mogelijk al je vooraf reserveert. 

Tickets

 • Wandeling op de Kwade Hoek

  Van € 2,50 tot € 5,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 5,00
  • € 2,50
 • NLGO lid

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page