top of page

wo 07 aug

|

Parkeerplaats Kwade Hoek

7 aug - Struinen op Het Groene Strand (volwassenen en kinderen)

Struinen op Het Groene Strand van De Kwade Hoek! Ontdek en beleef hoe veelzijdig het strand is. Hoe ziet deze prachtige natuur eruit en wat is er allemaal te vinden op het strand? In ongeveer 2 uur tijd wandel je in een groep over het strand onder begeleiding van een van onze gidsen.

7 aug - Struinen op Het Groene Strand (volwassenen en kinderen)
7 aug - Struinen op Het Groene Strand (volwassenen en kinderen)

Tijd en locatie

07 aug 2024, 19:00 – 21:00

Parkeerplaats Kwade Hoek, 3252 LM Goedereede, Nederland

Gasten

Over het evenement

Struinen op Het Groene Strand van De Kwade Hoek! Ontdek en beleef hoe veelzijdig het strand is. Hoe ziet deze prachtige natuur eruit en wat is er allemaal te vinden op het strand? In ongeveer 2 uur tijd wandel je in een groep over het strand onder begeleiding van een van onze gidsen die je meeneemt voor een informatief strandavontuur! Ga mee struinen en ontdek Het Groene Strand!

Om 19.00 uur verzamelen we op de parkeerplaats van De Kwade Hoek. Vandaar lopen wij naar het strand. Bij regenachtig weer raden wij aan goede beschermende kleding en laarzen mee te nemen. Neem zelf drinken en eten mee.

Deelname is alleen mogelijk als je vooraf reserveert via www.nlgo.nl/agenda. Prijs voor volwassenen is € 5,00 en kinderen tot 16 jaar € 2,50. Gratis voor NLGO leden. Niet geschikt voor de allerkleinsten.

Tickets

 • Niet NLGO-leden

  Voor Niet-NLGO leden wordt een kleine bijdrage gevraagd

  € 5,00
 • Niet NLGO leden tot 16 jr

  € 2,50
 • NLGO gezinsleden tot 16 jr

  € 0,00
 • NLGO - leden

  NLGO-lidmaatschap of NLGO-gezinslidmaatschap vereist

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page