top of page

11 Januari: Excursie op de Kwade Hoek

Bijgewerkt op: 13 jan. 2020

Vijfendertig leden en gasten van ver uiteenlopende leeftijd verzamelden zich rond 09.30 uur op de parkeerplaats van de Kwade Hoek voor een wandeling naar de Strandhaak.

Na koffie en eigengemaakte cakes van Jan en Clémence Baks vertelde Geert Faasse iets over een aantal van de vondsten - van tuimelaar schedels tot amber - op de Kwade Hoek, en Sylvia over het inzamelen van zwerfvuil. Eenmaal op het strand stond een bijzonder fris windje, waarin we het best tempo konden houden om op temperatuur te blijven. We zagen in de verte sneeuwgorzen, prachtig!! (of waren het .... ), kiekendief, buizerd, en een veldleeuwerik op een (spreekwoordelijke!) steenworp afstand.


Op de terugweg tegen de wind optornend verzamelden we afval, waarbij een ieder zijn beste beentje voor zette. Van een competitie hoefde geen sprake te zijn, er was helaas meer dan genoeg zwerfvuil voor ons allemaal.


Terug op de parkeerplaats hadden Geert en Ellie hun bus tot een foodtruck omgetoverd, met werkelijk overheerlijke courgette- en pompoensoep. Zo tegen één uur braken we ons kamp op. Volgend jaar weer!

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page