top of page

Zaterdag 21 December: Onderhoud aan de poel in de Vliegers

Bijgewerkt op: 17 mei

Niets te doen of je wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de al weer laatste natuurwerkdag van 2019 van de vereniging Natuur en Landschaps Bescherming Goeree-Overflakkee (NLGO). Op zaterdag 21 december worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan Natuurele­menten. Deze activi­teiten worden georga­niseerd door de werk­groep terrein­be­heer van de vereni­ging.

De activiteiten zijn deze keer langs de Vliegers te Middelharnis naast de vlinder Ydille. De bedoeling is zaterdag de poel, welke eigendom is van SBB, bij het fietspad langs de Vliegers verder op te knappen. We hopen hiermee de werkzaamheden van de af geloepn twee jaar verder af te ronden. We gaan proberen de poel weer te herstellen zodat hij weergeschikt is voor amfibieën. Op deze actiedag van de NLGO kunnen we weer veel hulp ge­bruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuur­elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan ons daar as zaterdag bij helpen.

We verzamelen om 8.45 uur aan het einde van de Tweede Groeneweg. De Tweede Groeneweg is te bereiken via de Provincialeweg N215, rotonde Middelharnis richting Nieuwe Tonge, de tweede weg links.

Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel 06-51010013 en op www.nlgo.nl.


Comments


bottom of page