top of page

Strandopruimactie 13 maart: een extra oproep van NM i.v.m. de vele rommel op het strand!


Beste leden van de werkgroep Strand en Zee

Zoals afgesproken zouden we 4 maal het afgelopen seizoen met elkaar het strand op gaan ruimen. In de praktijk is er maar eenmaal een opruim zaterdag geweest met een grote groep. De andere 3 keren hebben we wel een oproep gedaan om te komen, maar dan individueel. Ook hebben we al vele groene hesjes en handschoenen uitgedeeld. En dat zie je: gedurende de hele week zijn er mensen actief om het strand op te ruimen.


Aanstaande zaterdag is er een extra oproep van NM om mee te helpen i.v.m. de vele rommel, die er op het strand ligt. Geen groepsevenement, maar individueel, en we zijn te herkennen aan de groene hesjes. Zaterdagmorgen rond 9.30 uur tot 10.00 uur zijn we op het parkeerterrein van de Kwade Hoek voor info en handschoenen en groene hesjes. Dus heb je zin, van harte welkom


Door Anne Los Boswachter van NM is een appgroep voor opgezet, dus hier kun je je voor aanmelden, als je op de hoogte wil blijven van wat er allemaal gebeurt op het strand. (App je naam en aanmelding naar 06 82231525).


Heb je het jaarverslag al gelezen van de werkgroep Strand en Zee? Kijk op de www.nlgo.nl/strand-en-zee .


En.. voor komend najaar hopen we op betere tijden om weer gezamenlijke acties te ondernemen!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page