top of page

29 oktober '22 -Natuur onderhoud aan de poel bij de Vliegers

Bijgewerkt op: 8 mei


Op zaterdag 29 oktober start de terreinwerkgroep van de Vereniging voor Natuur en Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO) met de activiteiten op de laatste zaterdag van de maand.


Als je eens lekker in de natuur bezig wil zijn, kom dan eens op deze natuurwerkdag een keer kijken of dit iets voor je is. De activiteiten starten deze keer bij de Vliegers te Middelharnis bij de poel en de vlinder-idylle. De bedoeling is zaterdag de poel, welke eigendom is van SBB, bij het fietspad langs de Vliegers verder op te knappen. We hopen hiermee de werkzaamheden van de afgelopen jaren verder af te ronden. We gaan proberen de poel weer te herstellen zodat hij weergeschikt is voor amfibieën.


Op deze natuurwerkdag van de NLGO kunnen we weer veel hulp gebruiken. Eenieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen kan ons daar zaterdag de 29e bij helpen.


We verzamelen om 8.30 uur aan het einde van de Tweede Groeneweg. Parkeren op het terrein van de modelvliegclub. De Tweede Groeneweg is te bereiken via de Provincialeweg N215, rotonde Middelharnis richting Nieuwe Tonge, de tweede weg links.

De werkzaamheden duren tot ongeveer 13.00 uur.


Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel

06-51010013. Bij slecht weer gaat het niet door, daarom graag aanmelden op terreinwerkgoepen@nlgo.nlתגובות


bottom of page