Algemene Ledenvergadering 2021 - digitaal
Door de Covid-19 maatregelen kan een jaarvergadering in de normale vorm geen doorgang vinden. Daarom willen we een digitale ALV houden op 22 april 2021. Een aankondiging hiervoor zal in de Sterna verschijnen.​


U dient zich van te voren op te geven voor de vergadering met het e-mail adres waarmee u wilt inloggen bij de vergadering. Dit is bedoeld om niet-leden uit te sluiten van deelname. U kunt zich aanmelden voor de vergadering d.m.v. een e-mail naar info@nlgo.nl tot 4 uur voor aanvang van de vergadering. U krijgt na aanmelding een bevestiging en inloginstructies toegestuurd.


Het is van belang te weten dat i.v.m. de digitale vorm van de ALV de te nemen besluiten aan alle leden ter beschikking moeten staan. Het is dus niet mogelijk om op de ALV amendementen in te dienen op voorstellen of verslagen, omdat niet aanwezige leden daarvan dan geen kennis hebben kunnen nemen.


Voorafgaan aan de vergadering, tot uiterlijk 14 april is het wel mogelijk schriftelijk vragen, opmerkingen of amendementen in te dienen bij de secretaris via e-mail info@nlgo.nl.


Deze worden dan voor de vergadering door het bestuur beantwoord en op de website gepubliceerd, zodat andere leden er kennis van kunnen nemen.


Hier kunt u de vergaderstukken inzien en downloaden.
Volg ons op Facebook en Twitter

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Aantal bezoekers:
logoklein.JPG

Natuur- & Landschapsbescherming

Goeree-Overflakkee

Postbus 170

3240 AD Middelharnis
info@nlgo.nl
www.nlgo.nl

tel. 0653218125

IBAN: NL39 RABO 0140 9079 55

BIC: RABONL2U

KvK nr:  40322439