top of page

26 november 2022 - Natuur onderhoud in het bunkerbos te Ouddorp

Bijgewerkt op: 8 mei

Op zaterdag 26 november gaat de terreinwerkgroep van de Vereniging voor Natuur en Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO) verder met de activiteiten op de laatste zaterdag van de maand. Als je eens lekker in de natuur bezig wil zijn, kom dan eens op deze natuurwerkdag een keer kijken of dit iets voor je is. De activiteiten zijn deze keer in het Bunkerbos bij Ouddorp van NM. De bedoeling is zaterdag een Elzenmeet weer af te zetten. Dit doen we eens in de zeven jaar, zodat ze daarna weer mooi kunnen uitgroeien. Op deze natuurwerkdag van de NLGO kunnen we weer veel hulp gebruiken. Eenieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen kan ons daar zaterdag de 26e bij helpen.

We verzamelen om 8.30 uur en stoppen rond 13.00 uur

Het Elzenmeet perceel is te bereiken via de provinciale weg rich¬ting Ouddorp, afslag "Stranden" vervolgens en de eerste weg rechts. Dit is de Hofdijkseweg. Daarna de tweede weg links de Klinkerweg in, langs de natuur camping tot bij het fietspad, hier kan men parkeren.

De vereniging heeft ook een maandaggroep die ééns in de viertiendagen actief is. Zaterdag kan daar ook informatie over worden ingewonnen.


Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel 06-51010013. Bij slecht weer gaat het niet door, daarom graag aanmelden op


Comments


bottom of page