Duo LLink
 

Duo LLink bestaat uit fluitiste Lianne Eveleens (1994, Christchurch/Nieuw-Zeeland) en accordeoniste Lieke op ’t Roodt (1999, Bree/België). Ze brengen een gevarieerd repertoire van Piazzolla tot Bach en zijn voortdurend op zoek naar de grenzeloze mogelijkheden die deze unieke bezetting te bieden heeft. Gevestigd in Tilburg, is het duo tot stand gekomen tijdens hun studie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Aan de voet van hun carrière verzorgt het duo al met regelmaat concerten en blinkt uit met haar zeer integere muzikale interpretaties. 

 

Lieke op ’t Roodt studeert bij Pieternel Berkers en Renée Bekkers (TOEAC) op het conservatorium in Tilburg. Daarnaast heeft ze vele masterclasses gevolgd, o.a. bij Viatcheslav Semionov, Gorka Hermosa, Yuri Shishkin, Geir Draugsvoll en Hanzhi Wang. Lieke behaalde meerdere (inter-)nationale prijzen, o.a. bij de VLAMO-wedstrijden, het Novam Concours (2018, 2019) en het Prinses Christina Concours (2019).

 

Lianne Eveleens studeerde dit voorjaar af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg waar ze les kreeg van Leon Berendse. In 2015 voltooide ze reeds een Bachelor of Music aan de University of Canterbury in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Ze speelde in diverse ensembles zoals het Euregio Jeugdorkest, Nederlands Symfonie Project, Metropol Academy, Opera Forward Festival en in Nieuw-Zeeland bij het Christchurch Youth Orchestra. Als uitvoerend en docerend musicus streeft ze ernaar anderen te inspireren met haar muziek.

Zoek op deze site:
Aantal bezoekers:

Natuur- & Landschapsbescherming

Goeree-Overflakkee

Postbus 170

3240 AD Middelharnis
info@nlgo.nl
www.nlgo.nl

IBAN: NL39 RABO 0140 9079 55

BIC: RABONL2U

KvK nr:  40322439